Κατηγορίες

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

BIRTHDAY HAUL * benefit- PRIMPING with the STARS

primping_with_the_stars[1]
Γεια σας κορίτσια!
Ημέρα των γενεθλίων μου η 25η του Σεπτέμβρη και ένα από τα δωράκια που έλαβα ήταν το Primping with the Stars από τη benefit! Η αλήθεια είναι ότι από τότε που το είδα κάπου στο internet για μέρες το σκεφτόμουν και το γλυκοκοιτούσα ενώ προσπαθούσα να αποφασίσω αν με τη σχέση ποσότητας και τιμής άξιζε η δοκιμή. Και λέω ποσότητας και όχι ποιότητας γιατί σ' αυτό το kit συμπεριλαμβάνονται τα best sellers προϊόντα της benefit που στην πλειοψηφία τους (αν όχι όλα) είναι σίγουρα πολύ καλής ποιότητας, οπότε το ζήτημα ήταν η ποσότητα διότι και τα έξι προϊόντα είναι σε ειδικό μέγεθος! Εφόσον όμως ήταν δωράκι και μπορούσα να το διαλέξω, μου φάνηκε μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσω!


primping_with_the_stars[1]

 Αυτό το φοβερό σετάκι λοιπόν ανήκει στην μόνιμη συλλογή της benefit και περιλαμβάνει τα εξής έξι προϊόντα:
  1. Το STAY DON'T STRAY primer για concealers και σκιές ματιών,
  2. το POREfessional το πασίγνωστο balm της benefit που μειώνει την εμφάνιση των πόρων,
  3. τo some kind-a gorgeous ένα foundation με πουδρέ τελείωμα σε απόχρωση medium,
  4. το benetint ένα stain (χρώμα με μεγάλη διάρκεια δηλαδή) για χείλη και μάγουλα,
  5. το girl meets pearl που είναι υγρή λάμψη για το πρόσωπο
  6. και τέλος την they' re Real Mascara της benefit για την οποία έχω ακούσει και έχω διαβάσει εκπληκτικά σχόλια.
primping_with_the_stars_4[1]

Όλα έρχονται στην φοβερή αυτή συσκευασία που μοιάζει με βιβλιαράκι και μέσα ανοίγοντάς το βλέπεις συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσει κανείς τα καινούργια του αποκτήματα και στο κέντρο αυτών έναν καθρέφτη. Η τιμή του set είναι στα 35 ευρώ αλλά η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν εβδομάδα προσφορών στα Sephora στις high-end εταιρείες μακιγιάζ οπότε με 20% έκπτωση η τιμή του ήταν στα 28 ευρώ. Να σας ενημερώσω βέβαια ότι γι' αυτήν την εβδομάδα (29/9 - 4/10) στα Sephora υπάρχει έκπτωση 30% στις αποκλειστικές του μάρκες (όπως Benefit, Make Up For Ever κλπ) οπότε η τιμή του λογικά θα είναι στα 24,5 ευρώ.
Θέλω πολύ να δοκιμάσω όλα αυτά τα προϊόντα και έχοντας πλήρη άποψη γι' αυτά να σας γράψω ένα review γιατί πρόκειται για ακριβά προϊόντα οπότε πριν επενδύσουμε τα χρήματά μας όλοι θέλουμε να είμαστε σίγουροι γι' αυτό που παίρνουμε. Οπότε θα επανέλθω με μία αναλυτική κριτική ! Για την ώρα, πάω να "παίξω" με τα καινούργια μου "παιχνίδια"...!


sephora_glossy_gloss[1]Υ.Γ. Σε όσους-ες έχουν κάρτα sephora, υπάρχει μία πολύ όμορφη υπηρεσία όπου κάθε χρόνο στα γενέθλια σας παίρνετε ένα δωράκι. Αρκεί να ψωνίσετε κάτι από οποιοδήποτε κατάστημα και να τους πείτε ότι είναι ο μήνας των γενεθλίων σας! Εγώ πήρα το Glossy gloss της ομώνυμης με το κατάστημα μάρκας στην απόχρωση 04 maple syrup. Εντάξει, δεν συγκρίνονται με τα δωράκια του εξωτερικού που περιλαμβάνουν προϊόντα από Make Up For Ever κλπ. παρ' όλα αυτά όμως πρόκειται για δώρο που είναι πάντα καλοδεχούμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου