Κατηγορίες

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Korres Makeup Haul!

Γεια σας κορίτσια!!

Πριν λίγο καιρό έκανα κάποιες αγορές καλλυντικών από την εταιρεία Κορρές. Ενώ κατά διαστήματα είχα χρησιμοποιήσει πολλά και διάφορα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, ποτέ δεν είχα δοκιμάσει τα καλλυντικά τους προϊόντα. Έτσι, όταν πρόσφατα μιλούσα με μία φίλη Αμερικανίδα και μου έλεγε πόσο μεγάλη απήχηση έχουν όλα τα προϊόντα Κορρές στην αντίπερα όχθη του ωκεανού, είπα στον εαυτό μου, δεν γίνετε να έχω δοκιμάσει τόσες μάρκες μακιγιάζ άλλων χωρών και να μην στηρίζουμε λίγο και τις ελληνικές εταιρίες!!! Έτσι, με άλλοθι αυτήν την σκέψη, προχώρησα στην αγορά τεσσάρων διαφορετικών προϊόντων:


Πρώτα θα σας μιλήσω για μία σκιά, την Twist Eyeshadow, από την σειρά Volcanic Minerals, που απ' ότι έχω διαβάσει  θα είναι limited edition. Στην συσκευασία αναγράφει ότι είναι intense colour/ long-lasting/ 24h wear!

IMG_0156Εγώ επέλεξα ένα χρυσό- μπρονζέ χρώμα (29 Golden Bronze) που πιστεύω ότι θα είναι τέλειο για το καλοκαίρι αλλά κυκλοφορεί και σε άλλες 5 υπέροχες αποχρώσεις με την 68 Golden Pink να γίνεται ο μελλοντικός μου στόχος!
Η απόδοση της είναι πραγματικά εντυπωσιακή!!
Το σχήμα της μοιάζει με μαρκαδοράκι, πράγμα πολύ βολικό γιατί δεν χρειάζεστε πινέλο και επιπλέον έχει και ενσωματωμένη ξύστρα στη βάση της.

IMG_0164
Τρία, δύο και ένα περάσματα από αριστερά προς τα δεξιά
Μπορείτε να επιλέξετε πόσο έντονη απόδοση θα έχετε ανάλογα με το πόσες φορές θα περάσετε τη μύτη πάνω στο βλέφαρό σας.
Κρατάει πραγματικά πάρα πολλές ώρες και ειδικά αν τοποθετήσετε μία βάση πριν την εφαρμογή της θα κρατήσει μέχρι να αποφασίσετε εσείς να την αφαιρέσετε! Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα ίσως να σκεφτώ είναι ότι αν έχετε λιπαρά βλέφαρα, ίσως μαζευτεί μετά από λίγες ώρες στις γραμμές του ματιού, που βέβαια όμως με ένα ελαφρύ άπλωμα με τα ακροδάχτυλα φεύγει. Με τη βάση σκιάς δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα καθόλου. Και δεν αφαιρείται καθόλου εύκολα. Αφού όταν τη δοκίμασα στο χέρι στο κατάστημα και πήρα ένα χαρτομάντιλο για να την αφαιρέσω, δεν έφευγε με τί-πο-τα!!! Δοκιμάστε το και μόνες σας!
Η αρχική τιμή της ήταν γύρω στα 11 ευρώ αλλά την πήρα με 20% έκπτωση από το κατάστημα Κορρές στο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη.


IMG_0174Το δεύτερο προϊόν που επέλεξα ήταν ένα μαλακό μολύβι ματιών σε χρυσό χρώμα, το Soft Eyeliner Pencil στην απόχρωση 6s (golden). Επιπλέον βγαίνει σε ακόμα δύο αποχρώσεις, λευκό και ασημί. Πάνω στην συσκευασία αναγράφει ότι είναι ιδανικό και για το εσωτερικό των ματιών και αυτό με "έψησε" στο να το αγοράσω ως εναλλακτική στα λευκά και μπεζ μολύβια που βάζουμε στην κάτω εσωτερική γραμμή του ματιού μας. 

Δίνει μία λάμψη στο βλέμμα. Επίσης, επειδή είναι μαλακό είναι πολύ εύκολο να το σβήσετε με ένα ειδικό πινελάκι ή με μία μπατονέτα και να απλώσετε το χρώμα του. Το πήρα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο  "to farmakeio mou" για 5,80 ευρώ.


'Eπειτα διάλεξα ένα κραγιόν από τη σειρά Mango Butter Lipstick. Τι γράφει η συσκευασία: sheer colour/ high shine. Και πραγματικά, δίνει πολύ όμορφη λάμψη στα χείλη με συνδυασμό την πολύ καλή απόδοση χρώματος. Εγώ θα έλεγα ότι είναι κραγιόν και lip gloss σε ένα!!
Κυκλοφορεί σε εννέα αποχρώσεις που κυμαίνονται από φυσικό μέχρι μωβ, με το φυσικό ροζ να αποτελεί την δική μου επιλογή και το κοραλλί να είναι ο επόμενός μου στόχος! Το συγκεκριμένο χρώμα δίνει μία πολύ όμορφη απόχρωση στα χείλη.

Δείχνει πολύ φυσικό και μπορώ να το φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά σε συνδυασμό με ένα έντονο smokey eye, το απαλό αυτό ροζ πλαισιώνει κατάλληλα το μακιγιάζ των ματιών μου.

IMG_0205
Χωρίς κανένα προϊόν- φυσικό χρώμα των χειλιών μου




Χωρίς περίγραμμα ή lip gloss






 


 







 Αν και δεν κρατάει αναλλοίωτο για πολλές ώρες αυτό είναι επόμενο για ένα κραγιόν με αυτή τη σύσταση. Το βούτυρο μάνγκο που περιέχει ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη ενώ έχει και spf 10!! Με ενθουσίασε πραγματικά!!


Και η τιμή του; Από το φαρμακείο στην γειτονιά μου, το πήρα για 12,15 ευρώ αλλά αν ψάξετε σε κάποια ηλεκτρονικά φαρμακεία υπάρχει και φθηνότερα. Δεν μπορούσα όμως να βρω σε stock την απόχρωση αυτή που εγώ ήθελα έτσι το πλήρωσα λίγο παραπάνω.


IMG_0188

Τέλος, με ενθουσίασε η ιδέα του Blush Stick γι' αυτό και έψαξα λίγο να το βρω όταν το έμαθα, μιας και αποτελεί μέρος της περυσινής συλλογής spring/summer 2013 του Κορρέ, αλλά είναι διαθέσιμο ακόμα σε πολλά φαρμακεία αλλά και στην ιστοσελίδα του Κορρέ.
Long- wearing/ Bright colour/ Easy to use είναι το σχόλιο του κατασκευαστή. Πραγματικά είναι πολύ εύκολη η εφαρμογή του, είτε με τα δάχτυλα είτε με ένα stippling πινέλο και η συσκευασία του το κάνει τόσο πρακτικό που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας!

IMG_0190Το χρώμα απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα και μπορείτε να χτίσετε την ένταση του. Το τελείωμα του είναι πουδρέ και πιστεύω ότι θα ήταν ιδανικό για κάποια κοπέλα που θα ήθελε να δοκιμάσει για πρώτη φορά ένα κρεμώδες ρουζ αλλά το φοβάται, αφού αποτελεί κάτι ενδιάμεσο από ρουζ σε μορφή πούδρας και κρεμώδους ρουζ! Το συγκεκριμένο απλώνεται εύκολα και δεν είναι καθόλου μα καθόλου λιπαρό. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, φυσικό, ροζ και ροδακινί και με τα τρία να είναι πολύ όμορφα. Επέλεξα το πολύ όμορφο ροδακινί, με ενδιαφέρον όμως είδα ότι και το φυσικό, που το προτίμησε μία φίλη,παρ' ότι το φοβήθηκα στην αρχή ότι δεν θα γράφει στην σκουρόχρωμη επιδερμίδα μου, έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος.

IMG_0192Διαρκεί αρκετές ώρες δίνοντας μία φυσική λάμψη στα μάγουλα ενώ επίσης θα μπορούσε να αποτελέσει και βάση για να περάσετε ένα ρουζ σε πούδρα από πάνω για τις μέρες που επιθυμείτε ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση στο μακιγιάζ σας!
Το πήρα και αυτό από φαρμακείο για 8,80 ευρώ. Γενικά στα περισσότερα ηλεκτρονικά φαρμακεία αν και φθηνότερο, ήταν out of stock.
 
Αυτές ήταν οι επιλογές μου. Θα υπάρχει φυσικά update σε περίπτωση νέας αγοράς!

IMG_0155

Να αγαπάτε και να προσέχετε πάντα τον εαυτό σας!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου