Κατηγορίες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Maybelline Brow drama- REVIEW

brow_drama[1]

Ποια δεν ενδιαφέρεται να έχει καλοσχηματισμένα και όμορφα φρύδια; Άλλωστε όπως λένε τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών! Όταν βρίσκω επομένως ένα προϊόν που λειτουργεί θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Γι' αυτό το λόγο διαβάζετε σήμερα αυτό το post! Πρόσφατα λοιπόν, εκμεταλλεύτηκα μία πολύ καλή έκπτωση της τάξης του 40% που βρήκα στο τμήμα καλλυντικών του Carrefour (παρεμπιπτόντως αν έχετε κοντά σας Carrefour με τμήμα καλλυντικών, να ξέρετε ότι γίνονται πολύ συχνά εκπτώσεις που κυμαίνονται από 20-40% στα λεγόμενα ευρείας κατανάλωσης καλλυντικά (Maybelline, Max Factor κλπ) τα οποία εγώ προσωπικά δεν τα έχω βρει ποτέ σε έκπτωση σε άλλα καταστήματα τύπου Hondos. Επομένως αξίζει να το έχετε υπ' όψιν σας!).


Κλείνω λοιπόν αυτή την παρένθεση και συνεχίζω. Ανάμεσα στα προϊόντα που κατέληξαν να γυρίσουν σπίτι μαζί μου εκείνη την μέρα ήταν και το Brow drama της Maybelline. Επί της ουσίας είναι ένα gel για τα φρύδια με χρώμα. Αυτό που κάνει είναι να σταθεροποιεί τις τρίχες των φρυδιών στη θέση τους αλλά και να τα γεμίζει με χρώμα. 

Το κράτημα διαρκεί αρκετές ώρες (7-8 σίγουρα) πράγμα πολύ θετικό και στρώνει τις τρίχες εύκολα χωρίς να γυαλίζει καθόλου (βασικό γιατί ποια θέλει γυαλιστερά φρύδια;!!) αλλά ούτε σας κάνει να αισθάνεστε σαν να έχετε λακ στα φρύδια. Είναι πολύ σταθερό. Πραγματικά ό,τι πρέπει για όσες κοπέλες έχουν μεγάλα ατίθασα φρύδια.

brow_drama_colour_2[1]Περνώντας στο χρώμα, καταρχήν να σας πω ότι βγαίνει σε τρεις αποχρώσεις, την blonde ένα σαντρέ ξανθό, την soft brown ένα γλυκό καστανό με κόκκινους υποτόνους και την deep brown (που επέλεξα εγώ) ένα σκούρο καστανό με γκρι υποτόνους. Σε μένα ταίριαξε απόλυτα αυτό το χρώμα. Δεν γεμίζει έντονα τα φρύδια, θα έλεγα τόσο όσο να το φορέσετε άνετα το πρωί χωρίς να φαίνεται ότι τα έχετε βάψει. Όπως λέμε για κάποια κραγιόν ότι έχουν το αποτέλεσμα "τα χείλη σας αλλά καλύτερα", έτσι και το brow drama προσφέρει ακριβώς αυτό: τα φρύδια σας αλλά καλύτερα!!

brow_drama_colour[1]

 
βουρτσάκι[1]Έχουν ακουστεί πολλά για το βουρτσάκι όπως ότι είναι μεγάλο και δύσκολο να χρησιμοποιηθεί αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει για όλες. Σε μένα δεν δημιούργησε πρόβλημα το μέγεθος της άκρης του, καθώς έχω μεγάλα φρύδια και το χρησιμοποιούσα κυρίως στο πυκνότερο μπροστινό τμήμα και πηγαίνοντας προς το τέλος του φρυδιού, από το μέσο περίπου, ανασήκωνα την άκρη ακουμπώντας το λεπτότερο και πυκνότερο κομμάτι από το βουρτσάκι που πιάνει και περισσότερο χρώμα δίνοντας την κατάλληλη δόση χρώματος στο σημείο αυτό!
Για όσες κοπέλες όμως δεν έχουν παχύ φρύδι και φοβούνται ότι μπορούν να λερωθούν στο πρόσωπο μπορούν πολύ απλά να κόψουν με ένα ψαλιδάκι την άκρη. Έτσι μένουν με ένα πιο λεπτό, ευέλικτο βουρτσάκι! Επίσης θα μπορούσαν εναλλακτικά να χρησιμοποιήσουν ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα που μπορεί σαν σχήμα να ταιριάζει καλύτερα σε αυτές!

δεξί_χωρίς_brow_drama[1]
Χωρίς κανένα προϊόν












δεξί_με_brow_drama[1]
Μία στρώση Brow drama


δεξί_σκιά brow_drama[1]
Brow drama + σκιά
 Μου αρέσει ιδιαίτερα για τα πρωινά που βιάζομαι και πολλές φορές δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τα φρύδια μου, αλλά πλέον με αυτό το προϊόν έχει γίνει τόσο απλό και γρήγορο. Σε δύο λεπτά τα φρύδια μου είναι προσεγμένα και καλοσχηματισμένα.Μπορείτε να προσθέσετε και δεύτερη στρώση αν το επιθυμείτε, αλλά αμέσως μετά την πρώτη γιατί σταθεροποιείται γρήγορα και δεν θα είναι εύκολο να περάσετε το βουρτσάκι ξανά.

αριστερό_χωρίς_brow_drama[1]
Χωρίς κανένα προϊόν
 











Μία στρώση Brow drama

αριστερό_σκιά brow_drama[1]
Brow drama + σκιά
 Σε περίπτωση που αναζητάτε πιο έντονο αποτέλεσμα ή τα φρύδια σας έχουν μεγάλα κενά, μπορείτε να τα γεμίσετε είτε με ένα μολυβάκι είτε με σκιά και το ειδικό πινελάκι για τα φρύδια και στη συνέχεια να περάσετε το Brow drama ώστε να "δέσει" και να σταθεροποιήσει την εμφάνιση των φρυδιών σας!

Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη με αυτή μου την αγορά ειδικά από την πολύ "φιλική" τιμή των 3,60 ευρώ (από 6 ευρώ αρχική) στην οποία το βρήκα και σίγουρα θα το ξανααγόραζα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου