Κατηγορίες

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Empties (part1)

 Γεια σας! Σ' αυτήν την ενότητα θα σας παρουσιάζω προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους και που επομένως έχω αναπτύξει πλήρη άποψη γι' αυτά.



Και ξεκινάω με δύο προϊόντα της ίδιας σειράς. Πρόκειται για τη σειρά Skin Perfection της L' oreal. Είχα ακούσει εγκωμιαστικά σχόλια από κάποιες youtubers τόσο για το serum όσο και για τη κρέμα προσώπου.

loreal_serum_skin_perfection[1]Το advanced correcting serum λοιπόν υπόσχεται ότι βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, λειαίνει τους πόρους και χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφη όψη. Αγόρασα και δεύτερο μπουκάλι λίγο πριν το τέλος του πρώτου, κυρίως επειδή το βρήκα με 40% έκπτωση οπότε δεν μπορούσα να το προσπεράσω. Ακόμα όμως και μετά από ίσως 2 μήνες ευλαβικής χρήσης πρωί- βράδυ (και μάλιστα σε συνδυασμό με την κρέμα της σειράς) δεν μπορώ να πω ότι τα αποτελέσματα με ενθουσίασαν. Σίγουρα ως serum, προσθέτει το κάτι παραπάνω στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου μας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Η αναζήτηση συνεχίζεται... 
(Υ.Γ. Υπήρχε και αντλία αλλά την εξαφάνισα στην προσπάθεια μου να χρησιμοποιήσω όλο το περιεχόμενο!)

loreal_skin_perfection[1]Όσο για την κρέμα προσώπου υπόσχεται ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα (λογικό αφού ανήκουν στην ίδια σειρά ;-p ). Επίσης αγόρασα και δεύτερο βαζάκι με την ίδια έκπτωση το οποίο χρησιμοποιώ τώρα αφού μετά το τέλος της πρώτης κρέμας ήθελα να δοκιμάσω μία διαφορετική. Μου άρεσε ιδιαίτερα η συσκευασία (και στα δύο προϊόντα). Μετά από λίγες εφαρμογές αποφάσισα να την φοράω κυρίως το βράδυ αφού για τη μέρα προτιμώ μία κρέμα με δείκτη προστασίας. Η σύνθεσή της είναι ελαφριά, καθόλου λιπαρή και με πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ενυδατώνει πολύ καλά το πρόσωπο και την κάνει πολύ απαλή. Για νεανικές επιδερμίδες από 18 μέχρι 30 ετών θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

garnier_pure_gel[1]Στη συνέχεια βρήκα σε προσφορά και δοκίμασα το gel καθαρισμού της Garnier από τη σειρά skin naturals και συγκεκριμένα το Pure με σαλικυλικό οξύ και καθαριστικό ψευδάργυρο. Το σαλικυλικό οξύ βοηθάει ιδιαίτερα τις επιδερμίδες με ατέλειες ή ακμή, καθώς περιέχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι καλό να το αναζητάτε σαν συστατικό στα καθαριστικά προσώπου που επιλέγετε εκτός και αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη. Σε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το gel τοπικά για να δείτε πώς αντιδράει με τον δικό σας τύπο δέρματος. 
Από την άλλη, ο καθαριστικός ψευδάργυρος ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, γεγονός που το καθιστά ιδανικό συστατικό για λιπαρές επιδερμίδες. Στη χρήση ένιωθα ένα ελαφρύ κάψιμο στο πρόσωπο (αποτέλεσμα δράσης του σαλικυλικού οξέος) όμως καθάριζε πολύ καλά. Στα μάτια δεν επέμενα πολύ γιατί στην περιοχή αυτή το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο. Γενικά είναι μία αξιοπρεπής οικονομική λύση για μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες.

mythic_oil[1]Περνώντας στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, είχα αγοράσει από το κομμωτήριο μου ένα πακέτο με το Mythic oil και το αντίστοιχο σαμπουάν. Το λαδάκι δεν το έχω τελειώσει καθώς το χρησιμοποιώ εναλλάξ με άλλα λαδάκια για τα μαλλιά. Το σαμπουάν όμως το χρησιμοποίησα και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Έχει υπέροχο άρωμα και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα μετά το λούσιμο. Νομίζω ότι πραγματικά τους έδινε λάμψη και σε συνδυασμό με το λαδάκι ένιωθα ότι έκανα ένα δώρο περιποίησης στα μαλλιά μου. Το μόνο αρνητικό που θα έβρισκα είναι ότι επειδή τα μαλλιά μου είναι λιπαρά, στο πρώτο χέρι λουσίματος δεν δημιουργούσε αρκετό αφρό και δεν τα ανασήκωνε από τις ρίζες τους ώστε να μπορώ να τους κάνω μασάζ. Έτσι πολλές φορές επέλεγα το πρώτο χέρι να το κάνω με ένα απλό σαμπουάν και στο δεύτερο να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να περάσω το προϊόν σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Στο σύνολο όμως είναι πολύ αξιόλογο.

pantene_pro-v_mask[1]Τέλος, αγόρασα με 50% έκπτωση τη μάσκα μαλλιών έντονης λάμψης της Pantene Pro-V  που μάλιστα ήταν σε συσκευασία +50% δωρεάν προϊόν (τρομερό deal ^_^)! Μου άρεσε το γεγονός ότι αρκούν μόνο 2 λεπτά να την αφήσετε να δράσει καθώς πολλές φορές δεν υπάρχει χρόνος για ιεροτελεστία στο μπάνιο. Η μυρωδιά της εξαιρετική. Ξεμπέρδευε καλά τα μαλλιά μετά το λούσιμο και τα περιποιόταν δίνοντας λάμψη. Θα ήθελα βέβαια η σύστασή της να είναι πιο πλούσια και παχύρρευστη. Ήταν ένα καλό προϊόν ειδικά για την τιμή που την βρήκα αλλά συνεχίζω να αλλάζω μάσκες μεταξύ διαφόρων εταιρειών μέχρι να βρω τη μία που να με εντυπωσιάσει...

Αυτό λοιπόν ήταν ένα πρώτο post στην κατηγορία αυτή. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αφού θα έχω "ξεζουμίσει" αρκετά προϊόντα, θα σας ενημερώνω με τέτοια posts. Ελπίζω να το απολαύσατε! Σας χαιρετώ μέχρι την επόμενη φορά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου